header image
 

Obegränsat med möjligheter till förbättring

Hur många behandlingsformer det än finns för kvinnor och män att förändra och förbättra sitt utseende kommer det hela tiden nya metoder som sägs överglänsa de tidigare. Hur kan detta vara möjligt? Är vi så fåfänga att det hela tiden finns utrymmer för mer och mer av samma saker och samma typer av behandlingar. Hur många krämer finns det inte som sägs förlänga livet och förändra dig till det bättre – och hur många fungerar egentligen? PRP är en ny teknik där vi utvinner tillväxtfaktorer ur varje individ för att sedan injicera dem tillbaka där vi vill ha en förändring. Det kan vara bättre hårväxt eller lite rundare kinder – det finns alltid områden som kan förbättras och som vi vill förändra. Det är inte så att vi behöver skämmas över hur vi ser ut utan det kan vara att vi vill ta bort lite få och små rynkor bara för att känna att vi bryr oss om våra egna kroppar och vårt utseende.

 

~ by on december 8, 2013 .Kommentarer inaktiverade.