header image
 

A-PRP samma som autolog PRP

Det finns PRP och så finns det A-PRP. Skillnad? Nej – det är kärt barn med många namn. A står för autolog och innebär i detta sammanhang att blodet i behandlingen tas från samma person som få injektionen. Alltså finns det ingen risk för allergiska reaktioner eller annat som kan inverka negativt på patientens hälsa. Stora användningsområden för PRP kommer att vara idrottsmedicin men också veterinärmedicin och skönhetsbehandlingar. Här finns det enorma pengar att hämta och det vet alla bolag inom skönhetsbranschen och det forskas intensivt och läggs ner enormt med pengar för att vara först ut med någon revolutionerande produkt. Då kommer man att tjäna riktigt stora pengar och skapa sig ett varumärke som kan bli värdefullt.

 

~ by on oktober 2, 2013 .Kommentarer inaktiverade.